Activitate APMGS

Solicitare informatii: Primaria Oradea, SALA POLIVALENTĂ

Analizând informatile disponibile în spatiul public cu privire la obiectivul SALA POLIVALENTA ORADEA, am solicitat Primăriei Oradea să ne pună la dispoziție documentele referitoare la monitorizarea structurală, din care să rezulte măsurile adoptate de către Beneficiar și Prestator pentru asigurarea serviciilor de monitorizare în perioada de exploatare.

Solicitare informații de interes public privind obiectivul de investiții: Podul peste râul Someș, zona str. Ștrandului.

Analizând informatile disponibile în spatiul public cu privire laProiectul derulat de Primăria Municipiului Satu Mare: Podul peste râul Someș- zona str. Ștrandului, am solicitat de la autoritatea publica să ne pună la dispoziție documentele referitoare la monitorizarea structurală, din care să rezulte măsurile adoptate de către Beneficiar și Prestator pentru asigurarea serviciilor de monitorizare atât pe perioada execuției cât și pentru etapa de exploatare.

Stare de degradare avansata - Pod Raureni, Jud. Dolj

În urma unei situații de risc aduse la cunoștința APMGS (Asociația Profesională pentru Monitorizare Geotehnică și Structurală) de către societatea civilă prin pozele de mai jos, am atras atenția companiei DRDP Craiova asupra unor aspecte de natura siguranței structurale la lucrarea de artă Pod Raureni, aflată sub directa coordonare și gestiune.

Notificare APMGS cu privire la starea pasajului Pipera-Tunari

In urma unei situatii de risc aduse la cunostinta APMGS  de catre societatea civila amnotificat Primaria sector 2 sa ne indice sau să ne confirme:
1. Masurile imediate de remediere care sunt intreprinse in vederea asigurarii nivelului de siguranta structurala necesar in exploatare;
2. Existenta unui plan de intretinere adaptat si specific vulnerabilitatilor si nivelului de incarcare Pasajului Pipera-Tunari;
3. Implementarea unui program complex de monitorizare structurala in exploatare considerand starea tehnica actuala.

Notificare APMGS cu privire la obiectivului de investiţii „PASAJ INFERIOR SOLVENTUL”, Primaria Municipiului Timisoara

În urma informațiilor apărute in spatiul public cu privire la contractul de lucrari (actualizare proiect tehnic şi execuţie lucrări) aferente obiectivului de investiţii „PASAJ INFERIOR SOLVENTUL”, APMGS a solicitat către Primăria Timișoara să pună la dispoziție documentele referitoare la monitorizarea geotehnica si structurala din care sa rezulte măsurile adoptate de catre Beneficiar si Prestator pentru asigurarea serviciilor de monitorizare atat pe perioada executiei cat si pentru etapa de exploatare.

Podul de pe DN15B, loc. Petru Vodă, județul Neamț

Luni, 1 august 2022, o gaură de 3 metri lungime și aproape un metru lățime a apărut la podul de pe DN15B, în localitatea Petru Vodă din județul Neamț. Zona a fost semnalizată, iar traficul a fost întrerupt, la fața locului fiind mobilizată echipa  Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași care au stabilit cauza apariției craterului de pe podul de la Petru Vodă, județul Neamț.  Experții au tras concluzia că de vina ar fi camioanele supraîncărcate care au trecut pe podul vechi de zeci de ani, ce nu a fost reabilitat niciodată!

APMGS, ca urmare a informațiilor aparute in presa (link) a notificat DRDP Iasi solicitând informații suplimentare despre expertiză și soluțiile găsite pentru remedierea situației.

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular