Evenimente

AL 8-lea CURS INTERNAȚIONAL DE MONITORIZARE GEOTEHNICĂ ȘI STRUCTURALĂ, ICGSM 2022

AL 8-lea CURS INTERNAȚIONAL DE MONITORIZARE GEOTEHNICĂ ȘI STRUCTURALĂ, ICGSM 2022

Tehnologia, Proiectarea și Analiza Datelor sunt cele trei linii principale ale acestei noi ediții a Cursului Internațional de Monitorizare Geotehnică și Structurală. Participați la acest curs pentru a acumula noi cunoștințe cu privire la activitățile de monitorizare geotehnică și structurală și pentru a rămâne conectat cu cele mai recente noutăți în domeniu. Profitați de oportunitatea de a vă extinde rețeaua profesională în orașul antic Roma.


Considerăm că este un eveniment important pentru domeniul nostru și recomandăm să vă alăturați celui de-al 8-lea Curs Internațional de Monitorizare Geotehnică și Structurală care va avea loc în orașul antic Roma în perioada 14-18 iunie 2022 la Casa dell’Aviatore din Roma.

Lansat în 2014, ICGSM este unul dintre cele mai importante evenimente internaționale de formare profesională privind rolul activităților de monitorizare în ingineria geotehnică și structurală. La primele șapte ediții, desfășurate între 2014 și 2021, au participat peste 600 de experți, savanți și profesioniști în domeniu, veniți din peste 60 de țări de pe 6 continente. Peste 50 de companii naționale și internaționale și-au prezentat produsele și serviciile în acești ani.

Pentru această ediție, evenimentul a revenit în formatul consacrat, cu prezență fizică dar, având în vedere impredictibilitatea pandemiei de Covid-19 în curs, a fost menținută posibilitatea de a participa la eveniment și de la distanță.

Pentru a oferi mereu experiențe noi și stimulatoare tuturor participanților, organizatorii au decis să concentreze această ediție ICGSM pe analiza diferitelor metodologii de monitorizare aplicate infrastructurilor existente, pentru a valida proiectarea infrastructurii, a îmbunătăți gradul de conștientizare a răspunsului structural al acestora pe parcursul fiecărei faze operaționale și optimizarea programelor de întreținere pentru a asigura și a crește gradul de siguranță a clădirilor.

Mai multe detalii, agenda evenimentului și înscrieri la: https://www.geotechnicalmonitoring.com/

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular