Evenimente

WORLD TUNNEL CONGRESS 2022: Underground solutions for a world in change, 2 - 8 September 2022, Copenhagen, Denmark

WORLD TUNNEL CONGRESS 2022: Underground solutions for a world in change, 2 - 8 September 2022, Copenhagen, Denmark

Societatea Daneză pentru Tuneluri și Lucrări Subterane, DFTU, organizează Congresul Mondial al Tunelurilor 2022 în perioada vineri, 2 septembrie 2022 -  joi, 8 septembrie 2022.

În cadrul evenimentului, companii și specialiști din Danemarca și Scandinavia vor prezenta câteva dintre mega-proiectele din lume cu o mare oportunitate de a învăța și de a vizita proiectul.

Vor fi vizitate proiectele existente sau în curs de construcție. Printre vizitele din Danemarca, una va fi la noile linii de metrou (Cityringen, Nordhavn și Sydhavn) care sunt plin proces de construcție. În Scandinavia: Norvegia, Suedia și Finlanda vor începe construcția multor alte proiecte noi de infrastructură de mare amploare care vor fi descrise în cadrul evenimentului. Traversările E39 din Norvegia sunt mega proiecte în desfășurare care vor face obiectul prelegerilor conferinței.

Locul ales pentru a găzdui conferința,expoziția și adunarea generală a ITA este binecunoscutul Bella Center Copenhaga, centru de evnimente situat la mai puțin de 15 minute de aeroport și la mai puțin de 10 minute de centrul orașului, Bella Center are o locație fantastică, iar locația are o capacitate mai mult decât suficientă atât în ​​ceea ce privește capacitatea de conferințe, cât și de expoziție pentru a găzdui Congresul Mondial al Tunelului.

Detalii suplimentare despre eveniment, agenda și înscrieri la:  https://wtc2022.dk/

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular