Evenimente

SHM-Franța – ziua națională a controlului și monitorizării structurilor, ediția a VI-a, 14 martie 2023

Evenimentul SHM-France 2023 este cea mai mare întâlnire franceză dedicată monitorizării sănătății structurale. Pentru a marca acest nou format, hotărât orientat spre satisfacerea nevoilor utilizatorilor, acesta va avea loc la Jules Verne Manufacturing Academy, școala-fabrica a industriei viitorului, dinamică în care SHM se încadrează pe deplin!

Climate Change Summit, Bucharest, 4-5 octombrie 2022

Climate Change Summit este un eveniment amplu în ECE dedicat soluțiilor pentru provocările legate de schimbările climatice cu care ne confruntăm astăzi și mâine. Summit-ul are loc pe fondul schimbărilor geopolitice și geoeconomice într-un punct de inflexiune al modului în care societățile privesc viitorul dorit.

Conferința GeoCalgary 2022, 2-5 octombrie 2022

În perioada 2-5 octombrie va fi organizată conferința GeoCalgary 2022 cu tema " Reflecția asupra resurselor".

Conferința își propune să se concentreze pe realizările geotehnice trecute și recente și pe lecțiile care pot fi învățate din acestea pentru a îmbunătăți practicile actuale și a construi un viitor mai durabil.

Videoconferinta EURO CONSTRUCTII: "Industria de constructii: domeniu strategic, sub impactul schimbarii!", 29 septembrie 2022

Aflati ACUM care sunt noile estimari si tendinte care modeleaza
viitorul constructiilor din Romania, dupa pandemie!

 

Meetings Business Hydro, Grenoble, ediția a VII-a, 10-11 octombrie

În 2016, sub impulsul câtorva lideri de afaceri din VSE și IMM-uri și din Métropole de Grenoble, au fost organizate primele întâlniri de afaceri Hydro cu aproximativ zece expozanți, sub acoperișul Camerei de Comerț și al

WORLD TUNNEL CONGRESS 2022: Underground solutions for a world in change, 2 - 8 September 2022, Copenhagen, Denmark

Societatea Daneză pentru Tuneluri și Lucrări Subterane, DFTU, organizează Congresul Mondial al Tunelurilor 2022 în perioada vineri, 2 septembrie 2022 -  joi, 8 septembrie 2022.

În cadrul evenimentului, companii și specialiști din Danemarca și Scandinavia vor prezenta câteva dintre mega-proiectele din lume cu o mare oportunitate de a învăța și de a vizita proiectul.

3ECEES: Conferinta europeana de inginerie seismică, București, 4-9 septembrie

România găzduieşte la Palatul Parlamentului, în perioada 4-9 septembrie 2022, cea de-a treia ediţie a Conferinţei Europene de Inginerie Seismică şi Seismologie (3ECEES) - unul din cele mai importante evenimente ştiinţifice în domeniu din lume.

E-ARC colaborează cu experții din mediul privat pentru consolidarea rezilienței

Marți, 23 august 2022, la Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență a fost semnat un acord de cooperare cu SIXENSE SOLUTIONS, parte a grupului internațional Sixence și membru APMGS, cu scopul de a organiza conferințe și workshopuri, sesiuni de training și de a elabora studii pentru a contribui la consolidarea rezilienței în domeniul infrastructurilor critice.

Acordul a fost semnat de dl. Ovidiu Raețchi, Președinte E-ARC, și de doamna Mariana GARȘTEA, Director General SIXENSE SOLUTIONS.

Webinar: Climate change resilience: the cases of infrastructure and energy

Vești foarte bune. Ne bucurăm să anunțăm unul dintre evenimentele la nivel înalt pe care SIXENSE, membru APMGS, îl organizează împreună cu Euro-Atlantic Resilience Centre (E-ARC), un webinar dedicat rezilienței pentru sectoarele infrastructurii și energiei.

11th International Symposium on Field Monitoring in Geomechanics, ISFMG 2022

În perioada 4-7 septembrie, se va organiza la Imperial College, London, Simpozionul "11th International Symposium on Field Monitoring in Geomechanics, ISFMG 2022"

După cum sugerează și numele, acest eveniment face parte dintr-o serie de simpozioane care au fost organizate aproximativ la fiecare patru ani de la începutul anilor 1980.

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ pentru lansarea Planului Național de Acțiune pentru implementarea Strategiei Naționale pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030

 

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, din cadrul aparatului de lucru al Guvernului organizează Conferința internațională de lansare a Planului Național de Acțiune pentru implementarea Strategiei naționale pentru dezvoltarea durabilă a României 2030 (SNDDR 2030).

AL 8-lea CURS INTERNAȚIONAL DE MONITORIZARE GEOTEHNICĂ ȘI STRUCTURALĂ, ICGSM 2022

Tehnologia, Proiectarea și Analiza Datelor sunt cele trei linii principale ale acestei noi ediții a Cursului Internațional de Monitorizare Geotehnică și Structurală. Participați la acest curs pentru a acumula noi cunoștințe cu privire la activitățile de monitorizare geotehnică și structurală și pentru a rămâne conectat cu cele mai recente noutăți în domeniu. Profitați de oportunitatea de a vă extinde rețeaua profesională în orașul antic Roma.

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular