#SafeInfrastructure: Dr. Ing. Victor Popa, membru în Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR)

#SafeInfrastructure  🚩 Un nou dialog APMGS îl are ca protagonist pe dr. ing. Victor Popa, membru în Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR), care explică mai multe despre cum arată o infrastructură de transport sigură și sănătoasă din punct de vedere structural. Dl. Popa este doctor în științe tehnice și membru în numeroase asociații profesionale naționale, dar și internaționale. Este, de asemenea, autorul a 3 patente de invenție și a 13 certificate de inovație, precum și colaborator la elaborarea normelor tehnice, a standardelor și a prescripțiilor de proiectare.

#SafeInfrastructure: Florin Niculescu, Adjudecător Certificat FIDIC

#SafeInfrastructure 🚩De ce are nevoie infrastructura de transport a României pentru a fi sigură și sănătoasă structural?
Răspunde dl. Florin Niculescu, inginer constructor - căi ferate drumuri și poduri, Adjudecător Certificat FIDIC. De-a lungul timpului, a lucrat ca proiectant, supervizor, constructor, responsabil de programe transport în cadrul Delegației Comisiei Europene la București și apoi în calitate de consultant independent în probleme de achiziții și probleme contractuale, pentru ca în ultimii 15 ani să se ocupe de administrarea contractelor de lucrări, ca adjudecator în rezolvarea alternativă a disputelor și ca expert tehnic în arbitraje și instanță.

#SafeInfrastructure: Ionuț Ciurea, Director Executiv Asociația Pro Infrastructura

#SafeInfrastructure 🚩  La inițiativa APMGS, din care facem parte, seria de dialoguri despre siguranța rutieră sub aspectul sănătății structurale a acesteia - continuă. De această dată, specialistul care a explicat ce se poate face în acest sens este Ionuț Ciurea, Director Executiv la Asociația Pro Infrastructura.

Mai jos sunt cele mai importante lucruri cu care rămânem din explicațiile domnului Ciurea.

#SafeInfrastructure: Ing. Cezar Petre, Colegiul Tehnic al Diriginților de Șantier.

#SafeInfrastructure 🚩 Este rândul unui nou specialist să explice mai multe despre cum vede subiectul siguranței rutiere și a rolului sănătății structurale în menținerea unei infrastructuri de transport performante. La invitația APMGS, de această dată ne răspunde domnul Ing. Cezar Petre de la Colegiul Tehnic al Diriginților de Șantier.

#SafeInfrastructure: Vlad Vameșu, Președinte A.R.C.A (Asociația Română a Constructorilor de Autostrăzi)

#SafeInfrastructure 🚩Seria de dialoguri inițiată de Asociația Profesională pentru Monitorizare Geotehnică și Structurală (APMGS) continuă cu domnul Vlad Vameșu, Președinte A.R.C.A (Asociația Română a Constructorilor de Autostrăzi). Domnul Vameșu a explicat mai multe despre cum vede siguranța rutieră, ce rol are o întreținere realizată corect a infrastructurii de transport, dar și care sunt provocările care blochează în general acest demers.

Redăm în continuare, integral, bunele practici și opiniile obținute.

#SafeInfrastructure: Valentin Stoica, Vicepreședinte ARACO (Asociația Română a Antreprenorilor în Construcții)

#SafeInfrastructure 🚩 APMGS (@Asociația Profesională pentru Monitorizare Geotehnică și Structurală) dă startul unor noi dialoguri ce pun în centrul lor preocuparea pentru sănătatea structurală a infrastructurii de transport și nevoia de informare din această arie, invitând specialiști și voci-cheie cu care discutăm despre siguranța rutieră și rolul pe care îl joacă preocuparea pentru sănătatea structurală în acest sens.

Redăm  în continuare dialogul integral cu primul invitat: Valentin Stoica, Vicepreședinte ARACO (Asociația Română a Antreprenorilor în Construcții).

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular