Termeni și condiții

Site-ul www.apmgs.ro, denumit în continuare "apmgs.ro", este deţinut şi administrat de Asociaţia Profesională pentru Monitorizarea Geotehnică şi Structurală (APMGS), denumită pe scurt, în continuare, APMGS  cu adresa în  Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1, este o organizație non-profit formată din persoane juridice și persoane fizice specializate în instrumentarea şi monitorizarea structurală şi geotehnică.  denumită în continuare APMGS.

Navigarea pe site-ul echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea expresă a Termenilor şi condiţiilor de mai jos.

APMGS îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum şi Termenii şi condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Conţinutul site-ului apmgs.ro, reprezentând imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea APMGS şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul APMGS a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.
APMGS nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.

APMGS nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la apmgs.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari. Clientul foloseşte site-ul pe riscul propriu, Prestatorul fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. APMGS nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Vizitatorii site-ului apmgs.ro, prin căile puse la dispoziție, pot face comentarii şi orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informaţii, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conţinutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbura în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, nu serveşte unor campanii de promovare care nu au legătură cu apmgs.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entităţi vor fi raportate organelor abilitate. APMGS nu îşi asumă responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligat la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane