Materiale video

Mituri trecute despre cutremure viitoare!

JURNAL DE BUSINESS la Canal 33 cu Alexandru Catalan, jurnalist, alături de Mihai Pavel, doctor inginer, Ovidiu Prodan, director de comunicare AICPS (invitați prin ZOOM)

Cutremurul din 1977, 47 de ani. Cum se va comporta Bucureșitul la un seism atât de mare?

Subiecul zilei este marele cutremur din 1977 și cum s-ar comporta Bucureștiul azi în fața unui seism la fel de puternic.

Advances in Computer Vision–based Civil Infrastructure Inspection and Monitoring

Bill Spencer, Nathan M. & Anne M. Newmark Endowed Chair in Civil Engineering, University of Illinois Urbana Champaign

Utilizarea monitorizării sănătății structurale în evaluarea stării podurilor: potențial și provocări

Semnele de deteriorare a infrastructurii podurilor din întreaga lume, așa cum sunt evidențiate de recenta prăbușire a Ponte Morandi din Genova, solicită o reinventare a abordării noastre privind gestionarea infrastructurii existente.

Webinar despre defecțiuni seismice caracteristice: A.Lampopoulos; S. Dritsos, E. Apostolidi; C. Giarlelis.

Grupul de activitate 1.1 IABSE se concentrează pe proiectarea structurală îmbunătățită rezistentă la cutremur și pe strategiile de consolidare și modernizare seismică care vizează structuri din beton armat rezistent la cutremur. Scopul principal al acestui grup de sarcini este de a colecta și de a evalua coduri pentru proiectarea „noilor” structuri din beton armat rezistent la cutremur și, de asemenea, de a dezvolta linii directoare practice pentru proiectarea elementelor și structurilor consolidate.

Italian NG Webinar: Podul San Michele peste râul Adda

Stări critice de deteriorare și cauzele acestora, întreținerea structurilor existente și aplicarea acestora la podul San Michele peste râul Adda

mageba Webinar – PDH Course on Structural Health Monitoring

Infrastructura de pe întreg teritoriul Statelor Unite necesită investiții și eforturi semnificative pentru a o aduce la nivelul cerut de o societate modernă.

ICOLD Course - Fundamental Tailings Dam Safety Part 3: Hydrotechnical Design & Water Management

This is the second video in a series of presentations from a short course in Fundamental Tailings Dam Safety hosted by SwedCOLD during the ICOLD Annual Meeting in Gothenburg in June 2023. In this video, ICOLD member David Brett talks about hydrotechnical design and water management of tailings facilities.

AEM Webinar: Dam Safety Risk Reduction

This presentation and educational discussion by experts from our Dam Safety Early Warning Systems program discuss types of remote monitoring and sensing, cameras to verify conditions, as well as emerging technologies.

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane