#ProgramNationalDeInformare

Program de informare adresat autoritatilor publice - proprietari și administratori de mediu construit, prin care vom informa cu privire la obligațiile legale ce decurg din Normativul privind comportarea în timp a construcțiilor - P130/99.

Obiectivele majore propuse sunt:

  • Informarea autorităților publice (în mod oficial) despre obligațiile legale conform legislației în vigoare;
  • Informare tehnică despre monitorizarea structurală și geotehnică, importanța acesteia și impactul asupra siguranței mediului construit;
  • Informare cu privire la riscurile structurale și geotehnice, evidențiind potențialele pericole ale neglijării monitorizării structurale, etc.;
  • Promovarea vigilenței, încurajând autoritățile publice să participe activ la implementarea lucrărilor de monitorizare și să raporteze cu promptitudine riscurile identificate.

Programul Național de Informare privind Urmărirea Comportării în Timp a Construcțiilor în unitățile sportive

#ProgramNaționalDeInformare continuă prin informarea a 32 de autorități publice care gestionează stadioane, săli polivalente și unități sportive cu privire la obligativitatea implementării legislației în vigoare referitoare la urmărirea comportării în timpul exploatării a construcțiilor în administrare.

Programul Național de Informare privind Urmărirea Comportării în Timp a Construcțiilor în unitățile medicale de stat

Într-o lume în continuă schimbare și evoluție, urmărirea comportării în timp a construcțiilor devine esențială pentru garantarea securității și durabilității mediului construit. În acest context, hashtagAPMGS a lansat Programul Național de Informare privind Urmărirea Comportării în Timp a Construcțiilor, prin care ne propunem să informăm și să conștientizăm importanța respectării legislației referitoare la monitorizarea comportării în timp a construcțiilor.

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane