Programul Național de Informare privind Urmărirea Comportării în Timp a Construcțiilor în unitățile medicale de stat

440969992_428221609944165_7205620590009182560_nÎntr-o lume în continuă schimbare și evoluție, urmărirea comportării în timp a construcțiilor devine esențială pentru garantarea securității și durabilității mediului construit. În acest context, hashtagAPMGS a lansat Programul Național de Informare privind Urmărirea Comportării în Timp a Construcțiilor, prin care ne propunem să informăm și să conștientizăm importanța respectării legislației referitoare la monitorizarea comportării în timp a construcțiilor.Prima inițiativă a acestui program a fost să informăm 213 de spitale din România cu privire la necesitatea monitorizării comportării în timp a clădirilor lor. Am început cu acestea deoarece, conform legislației în vigoare, spitalele sunt încadrate în categoriile de importanță I și II, fiind obligate să efectueze această monitorizare pentru a asigura securitatea pacienților și a personalului medical.

Monitorizarea comportării în timp a construcțiilor presupune observarea și înregistrarea continuă a aspectelor, fenomenelor și parametrilor relevanți, cu scopul de a identifica și de a preveni eventualele deteriorări care pun în pericol siguranța și funcționarea acestora. Această activitate trebuie desfășurată de către specialiști autorizați conform reglementărilor legale în vigoare.

Prin intermediul Programului Național de Informare, hashtag#APMGS oferă sprijin tehnic pentru identificarea și implementarea celor mai bune soluții în domeniul hashtagmonitorizării hashtagconstrucțiilor. Ne aflăm la dispoziția tuturor celor care au nevoie de informații suplimentare și asistență necesară în ceea ce privește monitorizarea structurală și geotehnică.

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane