Noutăți

NEC-lnstruments: echipamente pentru rețele de utilități

NEC-lnstruments este partenerul care vă facilitează accesul la tehnologie de ultimă generaţie pentru nevoile afacerii voastre.

Compania are printre cele mai vaste portofolii de echipamente moderne din mai multe domenii, de la peste 15 furnizori, care vă vor uşura munca, vor spori precizia lucrărilor şi vă vor ajuta să digitalizaţi procesele activitătii dumneavoastră.

 

NEC-lnstruments este partenerul care vă facilitează accesul la tehnologie de ultimă generaţie pentru nevoile afacerii dumneavoastre. Compania are printre cele mai vaste portofolii de echipamente moderne din mai multe domenii, de la peste 15 furnizori, care vă vor uşura munca, vor spori precizia lucrărilor şi vă vor ajuta să digitalizaţi procesele activitătii dumneavoastră. INSTRUMENTE DE MONITORIZARE SI INTERVENTIE PENTRU RETELE DE UTILITĂȚI Instrumente pentru localizarea de pierderi sau întreruperi; Sisteme automate pentru monitorizare ale reţelelor de apă, gaz şi electricitate; Roboţi de frezare şi reabilitare a ţevilor Software Web Gis pentru gestionarea reţelei de apă GEOTEHNICĂ Penetrometre dinamice; Penetrometre statice; Maşini pentru foraj vertical; Maşini pentru foraj orizontal; Data logger pentru maşini de foraj; Senzori pentru maşini de foraj; Separatoare hidraulice pentru maşini de foraj; Accesorii pentru sondaje geotehnice. GEOFIZICĂ Georadar; Interferometrie terestră; Instrumente de monitorizare seismică; Instrumente de monitorizare geoeletrică; Servicii de sondaj georadar oriunde in ţară Compania NEC-Instruments este o divizie a NEW EUROPE CONSULTING care are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente și instrumente pentru monitorizare Geotehnică și Structurală și nu numai. Noi ne poziționăm in piață ca un furnizor de tehnologie pentru partenerii nostri dar oferim și servicii în domeniul Geotehnic.

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular