Noutăți

SIXENSE ROMÂNIA a primit premiul pentru cel mai inovativ proiect de monitorizare structurală și geotehnică pentru infrastructura de transport

SIXENSE ROMÂNIA a primit premiul pentru cel mai inovativ proiect de monitorizare structurală și geotehnică pentru infrastructura de transport

În cadrul Galei Premiilor Industriei Mobilității 2022, parte din evenimentul ROPAT a fost acordat premiul pentru cel mai inovativ proiect de monitorizare structurală și geotehnică pentru infrastructura de transport companiei SIXENSE ROMÂNIA, membru fondator APMGS.
 
Prin acest premiu se recunoaște munca companiei pentru instrumentarea și monitorizarea structurală și geotehnică a Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, cu cele mai noi soluții digitale și arată încă o dată ceea ce ar trebui să devină o normalitate: ce înseamnă să faci lucrurile corect, susținut, aducând astfel valoare pe toată durata de viață a unui proiect.
 
Cu atât mai mult ne bucurăm, cu cât vrem să arătăm că acest lucru se poate și, aș spune, este critic în cazul infrastructurii de transport de la noi. Ne dorim să vedem tot mai multe proiecte sănătoase structural și care să se folosească de expertiza existentă acum în industrie.
 
Felicitări întregii echipe de la Sixense Romania.

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular