Presa

Măsuri suplimentare în Slănic după ce o porțiune dintr-o stradă s-a surpat. Peste 40 de persoane au fost evacuate, iar perimetrul de siguranță a fost extins

În Prahova, autoritățile iau măsuri după ce o stradă din Slănic s-a surpat. Perimetrul de siguranţă a fost extins, iar numărul persoanelor evacuate din zonă a crescut. Printre imobilele evacuate se numără și postul de poliţie. Continuă verificările pentru aflarea cauzei: în zonă au fost trimiși geologi și specialiști în construcții.


Perimetrul de siguranţă a fost extins. Au fost evacuate o scară de bloc, postul de poliţie din localitate şi un operator economic.

Au fost evacuate în total 42 de persoane. Cei mai mulți oameni au optat să meargă la rude. Autorităţile spun că sunt disponibile spaţii de cazare pentru persoanele evacuate.

Printr-o hotărâre a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Slănic, primăria a solicitat agenţilor comerciali care au unităţi de cazare în zonă să ofere spații dacă vor mai fi și alte evacuări.

Traficul, atât cel rutier, cât şi cel pietonal, a fost complet interzis în zona acestui perimetru. Zilnic vor fi efectuate măsurători pentru a se determina dacă terenul continuă să se deplaseze, arată DSU.

 

Citește mai mult la: https://www.europafm.ro/prahova-slanic-strada-surpata-persoane-evacuate-zona-siguranta/

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane