Presă

Pasajul Unirii urmează să fie verificat de Inspectoratul de Stat în Construcții. Sesizarea a fost făcută de Ministerul Transporturilor

Pasajul Unirii urmează să fie verificat de Inspectoratul de Stat în Construcții. Sesizarea a fost făcută de Ministerul Transporturilor

În urma incidentelor din ultima perioadă, Inspectoratul de Stat în Construcții va începe verificările la Pasajul Unirii din București. Ministerul Transporturilor a făcut sesizarea, în urma unei solicitări de informații publice înaintată de Buletin de București, anunța b365.ro.


Pasajul Unirii urmează să fie verificat de Inspectoratul de Stat în Construcții

La sfârșitul lunii septembrie, după ce o altă autoutilitară a rămas blocată la intrarea în Pasajul Unirii (al V-lea incident), publicația Buletin de București a trimis o solicitare de informații publice către Ministerul Transporturilor.

În acea solicitare, publicația cerea informații referitoare la elementele privind siguranța rețelei rutiere, în special cele cu privire la regimul de înălțime. Mai exact, dacă indicatorul cu înălțimea maximă admisă de 3,5 metri, aflat la capetele Pasajului Unirii, respectă realitatea din teren.

În urma acestei solicitări, „cazul” a fost redirecționat către Inspectoratul de Stat în Construcții, iar instituția a oferit un răspuns:

„Sesizarea dvs. va face obiectul unor verificări care vor fi efectuate de către Inspectoratul de Stat în Construcții al Municipiului București – I.C.M.B. potrivit competențelor și atribuțiilor reglementate de legislația în vigoare, urmând ca acesta să vă transmită răspunsul potrivit prevederilor legale.”

Citeste tot pe: https://b365.ro/pasajul-unirii-urmeaza-sa-fie-verificat-de-inspectoratul-de-stat-in-constructii-sesizarea-a-fost-facuta-de-ministerul-transporturilor-485043/

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular