Presă

Primăria Sectorului 4 anunţă restricţionarea, de miercuri, a circulaţiei rutiere în zona Piaţa Unirii

Primăria Sectorului 4 anunţă restricţionarea, de miercuri, a circulaţiei rutiere în zona Piaţa Unirii

Primăria Sectorului 4 a anunţat că de miercuri circulaţia rutieră din zona Pieţei Unirii va fi restricţionată la intersecţia dintre strada Halelor şi Splaiul Independenţei, precum şi la intersecţia bulevardelor Corneliu Coposu şi I.C. Brătianu. Măsura a fost implementată prin semnalizare cu balize în regim de urgenţă după ce, în urma vizitelor în teren efectuate de specialişti, în zonele mai sus menţionate, au fost evidenţiate tasări ale sistemului rutier aflat deasupra planşeului Unirii şi a pasajului rutier Unirii, mai arată primăria de sector.

 „În perioada imediat următoare, ambele zone în care au fost identificate tasările vor fi verificate de experţi, care au misiunea de a afla care sunt cauzele ce au generat această situaţie, precum şi de a găsi cele mai potrivite soluţii pentru remedierea deficienţelor în cel mai scurt timp posibil”, mai arată comunicatul de presă al Primăriei Sectorului 4.

Sursa citată mai spune că „având în vedere situaţia mai sus prezentată precum şi ultimele expertize tehnice efectuate anul trecut, care încadrează atât planşeul Unirii, cât şi pasajul rutier Unirii, în starea tehnică IV- nesatisfăcător, Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti a solicitat Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, restricţionarea circulaţiei rutiere în zona aferentă Pieţei Unirii, a tuturor vehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, cu excepţia mijloacelor de transport în comun şi a celor de intervenţie în situaţii de urgenţă”. 

Totodată, Primăria Sectorului 4 precizează că studiul de fezabilitate pentru consolidarea sau refacerea planşeului Unirii, respectiv a tavanului pasajului rutier Unirii a fost finalizat.

Citește articolul complet pe: https://www.news.ro/social/primaria-sectorului-4-anunta-restrictionarea-de-miercuri-a-circulatiei-rutiere-in-zona-piata-unirii-exceptie-fac-mijloacele-de-transport-in-comun-si-cele-de-interventie-in-situatie-de-urgenta-1922401818002023011320986668

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
introduceți adresa de email pentru a fi permanent în contact cu noi

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular