Presa

Probleme pe podul de la Brăila: Asfaltul e în valuri din cauza căldurii și a camioanelor de mare tonaj

Problemele podului peste Dunăre de la Brăila par că nu se mai termină. Constructorul a închis din nou prima bandă de circulație, pentru că asfaltul e în valuri din cauza căldurii și a camioanelor de mare tonaj. Doar că, surpriză. S-a stricat și pe banda 2, cea pe care a fost deviat tot traficul. Acum, constructorul trebuie să-l decoperteze pe tot.


Probleme pe podul de la Braila: Asfaltul e in valuri din cauza caldurii si a camioanelor de mare tonaj

Șoferii care tranzitează podul s-au obișnuit deja cu circulația pe o singură bandă. Șofer: Suntem în România. Tonajul, greutatea, calitatea asfaltului lasă de dorit. Pretenții sunt, dar calitate foarte slabă.

Șofer: Greutatea mașinilor mari. Ele trebuie cântărite aici, dincolo așteptate cu sancțiune. În rest, altceva n-ai ce să-i faci, pentru că dacă nu pui restricții de tonaj cât este prevăzut în greutatea podului, așa o să se întâmple tot timpul.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că nu face recepția până nu se termină reparațiile.

Citește articolul la: https://www.replicaonline.ro/probleme-pe-podul-de-la-braila-asfaltul-e-in-valuri-din-cauza-caldurii-si-a-camioanelor-de-mare-tonaj-597178

APMGS

Adresa: Str. Gârlei nr. 59, camera 1, Bucureşti, Sector 1
Telefon: (+4) 0758 015 833
E-mail: office@apmgs.ro, presedinte@apmgs.ro
NEWSLETTER

Structural Health Monitoring

Un mediu construit de încredere și durabil este cheia siguranței și sănătății umane